fbpx

Promosi Hari Belia Negara 2022 & PPD 2022

94

[Diari Rasul Kamaruzaman] 27 & 28 Ogos 2022 jadual begitu padat dengan Promosi SSPN dan PTPTN.

Kesungguhan pihak kerajaan dan agensi terlibat sangat memberi semangat kepada murid dan pelajar sekolah dan di peringkat pengajian tinggi awam mendapatkan maklumat tentang simpanan dan pinjaman PTPTN.

PTPTN merupakan institusi kewangan yang memberi peluang kejayaan anda di masa depan dengan menyediakan perkhidmatan Simpanan Pendidikan dan Pinjaman Pendidikan.

Pegawai PTPTN Nik Nurul Aisyhah dan En. Mohd Rasul di KipMall 28 Ogos 2022

Dalam pembangunan modal insan dengan pemerkasaan selari dengan arus pendidikan yang kian mencabar ini. Cabaran dan dugaan anak-anak masa kini lebih hebat berbanding masa dahulu.

Pelajar dan murid mestilah kuat semangat untuk menempuh masa hadapan supaya lebih kreatif dari orang lain.

Selangkah ke Universiti ini merupakan program yang menarik dan sangat berguna memberi pendedahan awal cara-cara menghadapi masa akan datang. Agensi-agensi terlibat membuat pameran kepada pengunjung yang hadir di kedua-dua program tersebut.

Matlamat yang ada harus dikejar. Pelajar didedahkan dengan motivasi oleh pengurus animasi Les Copaq. “Jangan belajar sekerat jalan, sambunglah belajar setinggi yang boleh” katanya..

Team SSPN N9 terbaik.

Maklumat lanjut sila hubungi En Rasul dengan Kod Eksekutif PTPTN 000002240 atau wasap ke 012-9529017

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy