APA KELEBIHAN BORONG JEPUN BERBANDING PANDUAN LAIN ?

Home » APA KELEBIHAN BORONG JEPUN BERBANDING PANDUAN LAIN ?

1. KAMI BAGI 1 PLATFORM
Ada berpuluh lubuk barangan Jepun, itu realitinya. Tapi untuk pengetahuan anda, semua lubuk yang ada di Jepun tu sebenarnya ada barang yang sama. Semuanya dari satu tempat yang sama!

Jadi kenapa anda perlukan semua lubuk tu kalau semuanya barang sama?

Jadi kami bukan bagi lubuk, tapi kami bagi PLATFORM LENGKAP!

✅ Disitu cari barang
✅ Di situ check harga total
✅ Di situ la order
✅ Di situ juga bayar
✅ Di situ juga warehouse
✅ Di situ boleh buat kira-kira kos
✅ Di situ juga check lokasi barang
.
Segalanya dalam 1 PLATFORM!

2. TIADA ORANG TENGAH
Kami buat semuanya automatik. Notifikasi melalui email on the spot. 

✅ Dah order, dapat email
✅ Dah sampai warehouse, dapat email
✅ Dah pos, dapat email
Segalanya automatik.

Anda tak payah dah susah payah nak wasap or contact orang tengah untuk beli barang. Kalau orang tu tak ada line, or terlalu sibuk, kan susah urusan anda.

PLATFORM ni akan uruskan semuanya untuk anda!


3. MUDAH GILA!

Benda biasa kalau pakai sistem, kena la daftar akaun dulu untuk security kad debit dan sebagainya. Pendaftaran pun tak susah, senang sahaja.

Kami tunjuk step by step daftar akaun sampai berjaya. Kalau ada isu, tanya je direct dengan kami, kami akan jawab.

Admin group berpengalaman 2 tahun dengan platform ni. 2 TAHUN tau, bukan baru test guna sebulan dua dah buat panduan 😆

Dah nak capai wawasan 2020, takkan masih nak order barang pakai wasap? 

Canggih la sikit 😂


4 . AUTO DEBIT 
Banyak lubuk kena topup duit dulu dalam akaun, baru boleh mula beli barang. Ada juga yang kena bayar pakai yen sahaja.

Jadi kena la pakai ejen (orang tengah) kalau nak bayar. Makin susah pula kerja. Transfer duit kat dia dulu, dia bayar, pastu inform kita personal. Owh lecehnya!

Jadi PLATFORM ni akan memudahkan proses pembayaran melalui auto debit. Auto debit boleh dibuat melalui Paypal atau debit card. 

Itu lebih mudah, connect je akaun, kemudian setel urusan payment. Kami tunjuk step by step sampai berjaya!


5. SIMPLIFIED PROCESS

Anda tak banyak kerja dah.

❌ Tak perlu susah payah contact orang tengah untuk tanya harga conversion 

❌ Tak perlu susah payah tanya berapa perlu bayar

❌ Tak perlu tanya berapa kos pos ke malaysia

❌ Tak perlu susah payah tanya barang dah sampai mana

❌ Tak perlu tunggu info terkini dari orang tengah

❌ Tak perlu wasap orang untuk buat bayaran

❌ Tak perlu buang masa tunggu respon

Kami dah berikan satu PLATFORM lengkap untuk semua kerja leceh tu & ianya AUTOMATIK!

Semua urusan tu dibuat dalam satu PLATFORM sahaja. (Baca balik point no 1)

So kenapa perlu bersusah payah kalau boleh guna PLATFORM yang mudah?

Masih nak berfikir panjang?
Teruskan!

Panduan ni bukan untuk semua orang. Hanya untuk yang nak guna sahaja.

Nak beli, boleh dapatkan di https://borongjepun.com/g/main

#borongjepun

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Untuk mendapatkan Quotation Takaful Kenderaan PERCUMA sila klik butang di bawah

Scroll to Top